CHP’Lİ Vekil Girgin”Açtığımız Okullarla Övüneceğiz”

CHP’Lİ Vekil Girgin”Açtığımız Okullarla Övüneceğiz”

CHP Muğla Milletvekili Girgin”AK Parti Cezaevleri İle Övünüyor, Biz Okullarımızla Övüneceğiz” dedi.

Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nu ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Süleyman Girgin talep ve sorunları dinlemeye devam ediyor.

CHP Muğla Milletvekili Girgin; Muğla’da her ilçede sorunları ve talepleri yerinde dinleyerek TBMM’de ilgili bakanlıklara soru önergesi vermeye ve Meclis kürsüsünden dile getirmeye devam ediyor.

Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nu ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Süleyman Girgin yaptığı açıklamasında; Muğla E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nu ziyaret ettik. Cezaevi idari personeli ve çalışanlarla sohbet edip, görüş alışverişinde bulunduk. Cezaevlerinin koşulları, mahkumların yaşam koşulları, İnfaz ve Koruma memurlarının özlük hakları ve çalışma koşulları hakkında bilgi aldık. TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Bakanlıklar ile  bağlı ve ilgili kurum ve kuruluşlarının 2022 yılı bütçelerinin görüşmeleri sırasında tüm kesimlerin olduğu Adalet Bakanlığı görüşmelerinde cezaevlerindeki vatandaşlar ile cezaevi çalışanlarının talep ve sorunlarını dile getireceğiz.Bu kapsamda bir ziyaret gerçekleştirdik. Türkiye’de en çok cezaevi AKP döneminde yapıldı. Ve yeni cezaevleri yapmakla da övünen bir iktidarla karşı karşıyayız. Üstelik bu cezaevleri yetersiz kalıyor. Toplumun hangi noktaya geldiğini toplumun suç işleme oranının suç işleme eğilimini ortaya koyan bir durumla da karşı karşıyayız. AKP’li siyasetçiler açtıkları cezaevleri ile övünüyorlar, biz iktidarımızda açtığımız okullarla, istihdam alanlarıyla  övüneceğiz.

Onlar cezaevlerinin doluluğunu, modernliğini söylesinler biz cezaevlerinin boşaldığı, insanların suç işlemelerini önleyecek yapıları ortaya koyarak siyaset yapacağız.İnfaz Koruma Memurlarının 3600 ek gösterge taleplerini gerçekleştireceğiz, dedi. Haber: Zekeriya ŞAHİN

Paylaş
Bağlantıyı kopyala